Şanlıurfa'dan giden ekipler Kahramanmaraş’ta yangın bölgesinde

Kahramanmaraş’ta orman yangınına müdahale 3’üncü gününde de sürüyor. Şanlıurfa'dan da ekipler kentte yoğun mesai harcıyor.

Şanlıurfa'dan giden ekipler Kahramanmaraş’ta yangın bölgesinde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Çamlıbel ve Çakırdere kırsalında çıkan orman yangınına müdahale 3’üncü gününde de sürüyor. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ve belediyelere ait araçlarla hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor. Dron ile kaydedilen görüntülerde, alevlerin sardığı alanlarda duman yoğunluğu dikkat çekti.

Onikişubat ilçesi Çamlıbel ve Çakırdere kırsalında çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bölgede 6 helikopter, 41 Orman Genel Müdürlüğü arazözü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep, Adana, Kayseri, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Konya belediyelerinden gönderilen toplam 35 arazöz, 15 ilk müdahale aracı, 10 Orman Genel Müdürlüğü su tankı, 20 farklı kurumlardan gelen su tankı, 78 iş makinesi, 32 pikap ve toplamda 611 personel görev yapıyor.

Yangının etkili olduğu ormanlık alandan yükselen dumanlar dron ile görüntülendi. Sarp ve ormanlık alandaki duman yoğunluğu dikkat çekti.

Şanlıurfa'dan giden ekipler Kahramanmaraş’ta yangın bölgesinde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.